Programma 3FM clubhuis bekend

Foto: Serious Request 3FM

Naast het Glazen Huis kan je in Breda tijdens Serious Request ook terecht op het Chasséveld (het eindfeest) en de Mezz. Dit is het 3FM Clubhuis waar de 3FM DJ’s van alles organiseren. Uiteraard gaat de opbrengst naar 3FM Serious Request!

‘s Avonds kun je voor 15 euro een kaartje kopen en genieten van verschillende artiesten. Zo wordt de eerste dag van het 3FM Clubhuis geopend met een ‘DJ’s voor 3FM Serious Request’-avond georganiseerd met o.a Kris Kross Amsterdam en Gregor Salto.

De dinsdagavond barst van het talent. Dan treden er maar liefst zes 3FM Serious Talent-bands op in het 3FM Clubhuis, waaronder De Likt en The Great Communicators. Op woensdagavond kom je naar het Clubhuis voor optredens van The Cool Quest, Lucas Hamming en Indian Askin en op de laatste avond kun je hier lekker losgaan tijdens de Serious Clubnacht op de beats van o.a. De Sluwe Vos en Olivier Weiter.

Avondprogramma Mezz Breda

Mezz Breda programma

Middagprogramma Mezz Breda

‘S middags kun je het 3FM Clubhuis gewoon binnenlopen en betaal je per activiteit. Zo kun je hier bijvoorbeeld op maandag, de relaxdag, heerlijk tot rust komen, wordt er op woensdagmiddag van alles georganiseerd voor de kids en staat de donderdagmiddag geheel in het teken van theater met o.a.Watskeburt de musical.

Mezz Breda programma

Meer over Serious Request

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen