NHTV Breda viert feest!

Entree Klooster Gebouw
Foto: NHTV Breda, copyright InboCuld

In het kader van haar 50e verjaardag organiseert NHTV van 8 tot en met 13 mei 2017 een Festival Week. De hogeschool opent die week haar deuren voor buurtbewoners, zakelijke relaties en andere genodigden. Deze feestweek is ook meteen het startschot voor de toekomst van NHTV, want de hogeschool krijgt op maandag 8 mei de sleutel van het klooster dat onderdeel wordt van de nieuwe NHTV Campus.

NHTV stelt tijdens de Festival Week elke dag een andere doelgroep centraal. Zo is er een burendag, waarop buurtgenoten van NHTV een kijkje kunnen nemen in het klooster, een werkveldbijeenkomst met netwerkborrel, een groot studentenfeest voor alle NHTV-studenten en een alumnidag met netwerkborrel en dansfeest.

In de afgelopen 50 jaar groeide de hogeschool uit tot een hoger onderwijsinstelling die door de hoge kwaliteit zowel in Nederland als internationaal wordt gezien als gerenommeerde kennisinstelling. Al jaren staat NHTV Breda in de top-3 van de beste hogescholen van  Nederland en krijgt ze internationale erkenning van o.a. de World Tourism Organization en de World Leisure Organization.

NHTV heeft zo’n 7.700 studenten uit meer dan 90 landen, 17 opleidingen in acht vakgebieden en meer dan 28.000 alumni. NHTV is meer dan een hogeschool. Het is de enige hbo-instelling in Nederland die naast hbo-opleidingen ook wetenschappelijk onderwijs aanbiedt.

Reacties