Food & Future Congres Stichting Aithra

Foto: Stichting Aithra

Voeding en onze toekomst zijn ‘hot’ issues op dit moment voor veel ondernemende vrouwen – en mannen. Aithra, het netwerk van ondernemende vrouwen in West-Brabant, organiseert op 13 november 2017 een congres rondom dit onderwerp. Tijdens het Food & Future congres zullen twee topsprekers hier hun professionele visie op geven: Joline Beulens en Richard van Hooijdonk.

Joline Beulens is als voorzitter Academie voor Voedingswetenschappen en associate professor VUmc betrokken bij veel nieuwe inzichten rondom het onderwerp voedsel en gezondheid. Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futurist, vertelt ons over trends op het gebied van robots, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en virtual reality. Wat betekenen de technologische ontwikkelingen voor ons en het voedsel dat wij dagelijks eten?

De locatie, het Inspirium Breda, ondergaat op dit moment een grootse metamorfose. De gescheiden ‘winkeltjes’ maken plaats voor inspirerende belevingswerelden op het gebied van horeca, office, onderwijs, zorg, retail en leisure. Een transformatie waarbij het vergroten van de synergie tussen de partners en hospitality centraal staat. De feestelijke heropening is pas op 30 november, dus dit event zorgt voor een bijzondere primeur.

Het Food & Future congres opent op maandagavond 13 november om 18.30 uur de deuren, waarna het officieel programma start om 19.00 uur. Het programma eindigt om 21.00 uur met borrel en bites en waarna voldoende ruimte is om onderling te netwerken.

Deze avond geeft toegang tot maximaal 100 gasten, waarbij voorrang wordt gegeven aan Aithra leden en hun introducees. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kosten bedragen € 35,- per persoon. Aanmelden voor dit evenement kan nog tot uiterlijk 10 november 2017 – of zolang er nog plaats is – door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Food & Future congres 13 november. Vermeld volledige naam en bedrijfsnaam.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen