Tussen Kunst en Kist bij Zuylen

Foto: Zuylen

Wat voor kunst kun je vinden op het begraafpark van Zuylen? En altijd al willen weten wat er na onze dood gebeurt onder de grond? Tijdens de Week van de Begraafplaats (26 mei tot en met 3 juni) staan kunst en kist centraal op het begraafpark van Zuylen.

Op woensdag 30 mei om 14.00 uur organiseert Zuylen Uitvaartverzorging een speciale bijeenkomst over dit thema. Begraafplaatskenner Laurens Siebers zal vertellen over kunst op het begraafpark en ze laten zien wat er met ons gebeurt nadat we begraven zijn. Aan de hand van verschillende activiteiten op het begraafpark worden er een aantal mythes ontzenuwd. De bijeenkomst is gratis en het is fijn als u zich hier even aanmeldt.

Lukt het u niet om te komen, maar heeft u wel belangstelling voor kunst op het begraafpark? Vanaf zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni kunt u aan de hand van een plattegrond met kunstroute uw eigen wandeling op het begraafpark maken. Deze route is gratis af te halen bij het informatiecentrum tijdens openingstijden (ma t/m do van 9.00 tot 17.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur).

Bijeenkomst tussen Kunst en Kist
Woensdag 30 mei, 14.00
Begraafpark Zuylen, Tuinzigtlaan 11 Breda

[Bron: zuylen.nl]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden