Hartje Ginneken 2018

Foto: Hartje Ginneken

Het Ginneken maakt zich langzamerhand weer klaar voor de derde editie van Hartje Ginneken. Na twee succesvolle edities is de organisatie er wederom in geslaagd een aantal topartiesten te trekken naar het grootste buurtfeest van Breda. Zo bestijgen niemand minder dan Miss Montreal, Anita Meyer en de succesvolle Kimberly het podium op het Schoolakkerplein.

Als klap op de vuurpijl zal Golden Earring de dag komen afsluiten, dat belooft wat. Organisatoren Johan de Vos en Joris Joosen zijn trots: “Het is fantastisch om te zien dat veel mensen uit de omgeving al voor de line up bekend wordt gemaakt kaarten kopen voor dit mooie evenement. Dat betekent toch dat we voorgaande twee edities iets goeds hebben neergezet. We denken er dit jaar met deze artiesten weer in te slagen om voor ieder wat wils te bieden. Naast deze toppers hebben we wederom het Feest Uurtje eind van de middag en zullen we de dag openen met een bekende band uit de regio.”

In totaal zijn er 7000 kaarten te koop voor liefhebbers van minimaal 18 jaar oud. De kaarten zijn via de site van Hartje Ginneken verkrijgbaar in verschillende categorieën: Regular (€34,95), Golden Circle (44,95) en VIP (€150). Voor die laatste categorie heb je de hele dag eten en drinken en een plek waar je met je neus op het podium staat. “En eigen toiletten,” vult De Vos aan. De genoemde prijzen zijn inclusief de servicekosten.

Het belooft een ongekend feest te worden, midden in de wijk ’t Ginneken. Kaarten voor deze unieke dag kun je vanaf zaterdag 16 juni 09:00 kopen via de website.
Hartje Ginneken vindt plaats op 1 september van 12:00 tot 21:00, op het Schoolakkerplein in Breda.

Reacties

Cookieinstellingen