Ruim 60 matches tijdens Meet & Match!

Foto: Boyd Smith Photo

Na 1,5 uur netwerken en onderhandelen telde Seydlitz Notarissen vandaag 63 matches waaronder zij haar handtekening had gezet. Maatschappelijke waarde: ruim 67.500 euro! Daarnaast zeker nog 20 matches die in wording zijn, maar nog niet concreet op papier zijn vastgelegd.

‘Een Meet & Match is hard werken, maar levert veel rendement op’, aldus een enthousiaste deelnemer. Tijdens de Meet & Match zijn vele nuttige contacten gelegd tussen het bedrijfsleven, gemeente en maatschappelijke organisaties waar ontmoeten, netwerken en handelen in maatschappelijke betrokkenheid centraal staat.

Meet & Match bij Podium Bloos

Op 30 oktober startte de zeventiende Meet & Match stipt om 8.00 uur met een dans van twee acteurs van Theaterwerkplaats Tiuri. Podium Bloos was gastheer en Puur Culinair en Amarant Smaakmakers zorgden voor een heerlijk ontbijt. Ruim 230 vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en bedrijven waren aanwezig. Na de openingsdans kon het matchen en ontmoeten beginnen! Voorafgaand aan de Meet & Match hadden de maatschappelijke organisaties hun wensen kenbaar gemaakt, waardoor er snel gehandeld kon worden. En dat is het doel van de Meet & Match: elkaar ontmoeten, elkaar helpen, maar altijd met een win-win resultaat voor alle betrokken partijen.

Een greep uit de matches

Thomassen Better Business Gifts schenkt een aantal promotionele producten aan IVN Mark & Donge., Tiuri stelt haar vergaderruimte ter beschikking aan Stichting Eigen Wijze. Kavel 7/Play Mobiel verzorgt voor Zonnebloem Belcrum een muzikale middag, het Bredaas Mannenkoor verzorgt bij Surplus de Donk in Ulvenhout een huiskamerconcert en ook rond de opening in het nieuwe Amphia ziekenhuis. Maan Ontwerp & Creatie gaat het Annahuis adviseren over de signing, De Zaak Breda biedt STIB een aantal uren gebruik van de telefonische helpdesk en een aantal instellingen mag met enkele bewoners naar de wedstrijd NAC-FC Utrecht op uitnodiging van de gemeente Breda. Hotel Nassau stelt opklapbedden en linnengoed ter beschikking aan Stichting Help Ons Helpen. Betrokken Ondernemers Breda kijkt tevreden terug op de Meet & Match waar ruim 230 deelnemers hun maatschappelijke beentje weer hebben voorgezet en waar een hoop verrassende en inspirerende maatschappelijke verbindingen zijn gemaakt. Rombout Kerremans, directeur: ‘We zijn tevreden met de opkomst, het aantal matches, de waarde ervan en de vele contacten die mensen vanochtend gelegd hebben leiden weer tot nieuwe verbindingen. Het was weer een geslaagde ochtend’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden