Kerstknutselen voor Amphia Ziekenhuis bij Hornbach

Foto: Hornbach

Kerst vier je het liefst met familie of vrienden. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom mogen kinderen op zaterdag 8 december een kerstdecoratie knutselen voor Amphia Ziekenhuis. Hornbach Breda organiseert namelijk een Kinderwerkplaats met kerstthema.

Kleine doe-het-zelvers maken onder professionele begeleiding twee mooie houten kerstversieringen: een voor Amphia Ziekenhuis en eentje voor thuis.

Op zaterdag 8 december is er een speciale kersteditie van deze Kinderwerkplaats tussen 12.00 en 16.00 uur bij Hornbach Breda. Kinderen kunnen onder begeleiding een kerstdecoratie knutselen voor Amphia Ziekenhuis. Een pracht van een hanger voor in de boom of een stoere sneeuwpop van hout: het kan allemaal. “Bij Hornbach komen we graag in actie voor het goede doel”, vertelt vestigingsmanager Bart Wortel. “Deze speciale editie van de Kinderwerkplaats past bij de kerstgedachte. Kinderen knutselen een kerstversiering voor iemand die het moeilijk heeft, en eentje voor thuis, zodat ze de kerstsfeer delen. Mooi idee, toch? Wij staan al in de startblokken.”

Gratis deelname
De Kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden