Amphia Apotheek voortaan ook op zondagen open

Foto: Amphia

De apotheek in de centrale hal van Amphia locatie Molengracht opent vanaf 1 november 2019 voortaan ook haar deuren op zondag. Patiënten kunnen vanaf dat moment op alle dagen van de week terecht voor hun medicatie.

Medisch-specialistische medicatie die alleen in het ziekenhuis te verkrijgen is, is nu 7 dagen per week op te halen. Dit is voor poliklinische patiënten, maar ook voor patiënten die op zondag ontslagen worden, een enorme vooruitgang.

Iedereen welkom
De apotheek is er voor iedereen. Voor patiënten die een afspraak hebben in het ziekenhuis of na een opname weer naar huis gaan, maar ook buurtbewoners zijn van harte welkom. Het ruime assortiment van de Amphia Apotheek is afgestemd op de specialistische zorg van het ziekenhuis. Daarnaast zijn er hulpmiddelen zoals incontinentiemateriaal verkrijgbaar en zelfzorgmiddelen zoals pijnstillers, neusdruppels en zalven. Voor zelfzorgmiddelen is geen recept nodig.

Openingstijden
De apotheek is vanaf 1 november in het weekend geopend op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Van maandag t/m vrijdag kunnen bezoekers van 8.00 tot 18.00 uur terecht.

Wanneer de Amphia Apotheek gesloten is, kunnen patiënten terecht bij de dienstapotheek bij de huisartsenpost op locatie Molengracht. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 17.30 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen 24 uur per dag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden