Breda Nieuws geeft lokale ondernemers een duwtje in de rug (2)

Foto: Nieuws.nl

Breda Nieuws steekt de lokale ondernemers een hart onder de riem in deze onzekere tijden. De economie in West-Brabant krijgt een flinke tik door de coronacrisis.

Steun de lokale ondernemer, wees loyaal! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de lokale/ regionale ondernemers in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de regio!

Kooijman Hoortoestellen

De missie van Kooijman Hoortoestellen aan het Bredase Brabantplein is om uw hoorproblemen zo goed mogelijk op te lossen, zodat u weer met plezier in contact kunt treden met uw omgeving. “We zien het revalideren van uw gehoor als maatwerk en vinden het belangrijk om u hierbij voldoende tijd, een professioneel advies en realistische verwachtingen te geven.” Momenteel is de zaak alleen geopend, op afspraak, tussen 10:00 en 14:00 uur en er mag maximaal 1 persoon tegelijk in de zaak zijn (dus ook geen begeleiding).

Kooijman Hoortoestellen | Brabantplein 4 Breda | 076-520 4264 | website

Lekker bij Geert Kip

Geert Kip aan de Nieuwe Haagdijk in Breda is geopend tijdens de normale openingsuren. Wel mag er slechts 1 klant tegelijk in de winkel zijn. Check ook de internetaanbiedingen op de website: heerlijke kipsaté, nasi en ajam ketjap, gegrilde drumsticks en gebraden kipballetjes. Naar een uitgesteld feestje of een BBQ? Geef eens een geertkip-waardebon cadeau. Geert Kip staat voor kwaliteit op het gebied van gevogelte.

GeertKip.nl | Nieuwe Haagdijk 34 Breda | 076-521 70 55 | website

Sven & Sophie

De winkel van Sven & Sophie voor ondergoed, sokken en panties in de Ginnekenstraat blijft gewoon open, maar heeft wel aangepaste openingstijden. Ze zijn op maandag open van 13.00 tot 17.00 uur, van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op zondag van 12.00 tot 17.00 uur (en op donderdag een uur langer tot 18:00 uur). Maar wil je liever thuis blijven, dan  kun je natuurlijk altijd je favoriete producten bestellen in de uitgebreide webshop. Deze blijft zoals altijd gewoon open!
Sven & Sophie Breda | Ginnekenstraat 19 Breda | www.svensophie.nl

Sûr de Soi lingerie voor hem en haar

Sûr de Soi gelooft dat passie en intimiteit samen gaan met het innerlijke gevoel dat je uitstraalt. Elke vrouw heeft recht op stijlvolle lingerie van romantisch tot extravagant uitdagend die jou de zekerheid biedt. De winkel aan de Bisschopsmolenstraat  in Etten-Leur kenmerkt zich door een modern en stijlvol interieur.

Sûr de Soi | Bisschopsmolenstraat 97 Etten-Leur | 076-5089021 | website

Blijf bewegen met gratis E-Book van Enforce

Het zal niet de bedoeling zijn dat we een nieuw gezondheidsprobleem trachten op te lossen door een bestaand en ernstig gezondheidsprobleem, namelijk een gebrek aan beweging, nog erger te maken. Daarom biedt Enforce een gratis E-book om thuis in je eigen veilige omgeving online met begeleiding te kunnen blijven trainen. KLIK HIER en vraag het gratis E-book aan om de komende 7 dagen resultaat te boeken op je gezondheid en vitaliteit.
Enforce |  [email protected] |  www.enforce.nl

Weltevree Colours

Weltevree Colours adviseert en begeleidt senioren en medioren bij zaken over zorg, welzijn en arbeid. Altijd op maat en met een positieve kijk op het leven! Zo bieden zij voor iedereen een uniek proces. Hun werkwijze is helder en to the point. Nu het coronavirus hoogtij viert, biedt Weltevree Colours ouderen aan om even hun hart te luchten, een praatje te maken en even de stilte te doorbeken. Dit kan door middel van een belverzoek via de contactpagina of door te appen, sms’en of mailen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen