Frans uit Ulvenhout wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Foto: Jurgen Jacob Lodder
Een grote verrassing voor Frans uit Ulvenhout. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Jamai reikte de cheque onlangs aan Frans en zijn vrouw Maggie uit.    

Op de vraag of Frans en Maggie nog wensen hebben, antwoordt Maggie: “De eettafel moet gerenoveerd worden en we willen een nieuw fornuis.” Als Frans het bedrag op de cheque onthult, reageren zij blij verrast: “Dit is niet te geloven, geweldig!”

Uitreiking op televisie

De uitreiking in Ulvenhout was op 12 maart te zien in ‘VriendenLoterij Miljonairs’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen.

Cookieinstellingen