Stalling Prinsenbeek: caravanstalling in de kas

Foto: Stalling Prinsenbeek

Koen en Angelique Oomen gooien het roer om. Ze zijn hun tuinbouwkas aan de Halseweg in Prinsenbeek aan het inrichten als caravanstalling. Per direct kunnen belangstellenden bij “Stalling Prinsenbeek” terecht om hun voertuigen overdekt weg te zetten.

Hiermee kiezen de ondernemers naar eigen zeggen voor een iets minder risicovolle ‘teelt’ in tijden van onder meer hoge gasprijzen. Een onderneming waar naar verwachting ook nog eens veel vraag naar is, omdat er in de omgeving van Breda en omstreken nog niet zoveel van zijn.

Verbouwing naar grote caravanstalling

Koen en Angelique zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen; de hele tuinbouwinrichting is uit de kas gehaald, de grond is geëgaliseerd en op de grond wordt gronddoek gelegd. Het kasdek en de zijgevels worden geblokkeerd voor het directe zonlicht door het aanbrengen van een krijtlaag, de automatische beluchting zorgt voor een goede ventilatie.

Op de 19.000 vierkante meter kasoppervlakte kunnen uiteindelijk zo’n zeshonderd voertuigen staan, afhankelijk van de omvang ervan. Dit zijn overigens niet alleen caravans, maar ook campers, vouwwagens, oldtimers en boten. En eventueel andere voertuigen waarvoor opslag is gewenst.

Caravan of ander voertuig stallen?

Je kunt als eigenaar onbeperkt bij Stalling Prinsenbeek terecht, als je je komst maar 24 uur tevoren via de website meldt. Daar kun je een tijdvak uitkiezen om je caravan op te halen. Aanmelden kan ook snel en gemakkelijk via de website. Ga voor meer informatie naar www.stallingprinsenbeek.nl.

Reacties

Cookieinstellingen