10+ leuke decembercadeaus voor Bredase mannen

Foto:

Ben je op zoek naar cadeau inspiratie voor je lijstje voor de decembermaand? Onze redactie heeft een aantal leuke cadeau ideeën uit Breda voor je.

We zetten ze hieronder voor je op een rij. Tips zijn welkom via [email protected] en whatsapp 06-16286102!

  1. Een heerlijk drankje

De Bredase Joyce Janssens heeft twee jaar geleden haar eigen rum op de markt gezet: de BelcRum. Dit drankje is  te koop bij lokale slijterijen en in diverse Bredase horeca. Op de BelcRum website vind je de lijst van verkoopadressen (slijterijen) en Bredase proefadressen (horeca). Koremans Limoncello, zoals de X-tremely limited winter edition: Koreman’s Pinocello, met uniek groenspar-extract. Ook een heerlijk drankje uit Breda is Ginneken Gin.

2. Heerlijke bonbons of chocoladeletter of bonbons.

Een puzzelletter met drie verschillende smaken of een andere heerlijke letter in diverse smaken bij Boulanger Chocolaterie. Of een doosje bonbons halen aan de Korte Brugstraat nummer 5. Online bestellen is ook mogelijk.

 

3. De Natuurlijk Breda verjaardagskalender

Een prachtige verjaardagskalender met natuurfoto’s van Breda en omgeving. Gemaakt door fotografe Tamara Verhoog. Bestel via inBreda.

4. Een bierpakket van heerlijke (streek)bieren of een fles wijn

Gratis bezorging binnen Breda door Streken Breda of kom langs op de Haagdijk 80 in Breda. Bijvoorbeeld een pallet met 6 Bredase biertjes of Streken cadeaubon. Ook kan je op de Haagdijken terecht voor een mooie bos bloemen bij Kanjer in Bloemen, iets lekkers bij Geert Kip of een kadobon en krasloten bij Primera Haagdijk.

5. Een prachtige foto uit het Mastbos van Jos Pannekoek

Ga naar zijn portfolio op Werk aan de Muur | Ga naar Leuk! 9 x Breda kunst aan de muur.

Mastbos Breda canvas

6. NAC artikelen voor de Bredase voetbalfan

Zoals een Breda kapstok, NAC teamwear, NAC sjaal, sokken of mondkapje via de NAC fanshop. Of het boek over het 100-jarig kampioenschap.

NAC Breda kapstok

7. Een Oranje Breda shirt

De (oranje) shirts van BREDA of jouw wijk of dorp via InBreda. Met een vette achterkant! Of kom gezellig langs in de nieuwe Breda Store in de Houtmarkt Breda nummer 39.8. Boeken over Breda of geschreven door Bredanaars, zoals de Bredase volksverhalen en Brabantse Volksverhalen

Lees verder via: Tijd voor jezelf met een heerlijk boek

9. Een verwenbon voor een massage bij Mus&zo massage, een Breda cadeaukaart (hét cadeau van Breda) of een kappersbon bij Rino Kappers

10. Een leuk spelletje bij De Spellenwinkel Breda op de Speelhuislaan 68B.

11. Een filmavondje bij Chasse Cinema, Pathe Breda of Kinepolis Breda.

12. WIJCK Breda posters

In diverse formaten zijn de WIJCK posters te bestellen (ook beschikbaar in winkels in de stad).Ook van de diverse wijken zijn  er diverse posters beschikbaar zoals van Tuinzigt, Belcrum, Boeimeer en centrum. De posters zijn te bestellen via de  WIJCK  website  vanaf  14,95 euro.

Neem contact op via de Facebookpagina van Breda.nieuws.nl of via [email protected] mocht je vragen hebben.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen