Banenmarkt voor vrijwilligers

Foto: Maj-Britta de Ruite

Wie op zoek is naar vrijwilligerswerk, kan kennismaken met meer dan 50 verschillende organisaties tijdens de Vrijwilligersmarkt van Breda Actief.

Vrijwilligerswerk is voor veel mensen een enorme verrijking. Breda Actief organiseert Dé Vrijwilligersmarkt Breda voor iedereen die op zoek is naar een leuke klus of structureel vrijwilligerswerk. Op donderdag 24 september kan gratis kennisgemaakt worden met culturele instellingen, sportverenigingen, natuur- en milieuorganisaties, goede doelen, zorg- en welzijnsinstellingen en initiatiefnemers uit de wijk die versterking zoeken.

De Vrijwilligersmarkt is een fysieke marktplaats; in een cafésetting kunnen zoekende vrijwilligers het gesprek aangaan met de deelnemende organisaties. Bezoekers die nog wat extra hulp kunnen gebruiken bij het vinden van vrijwilligerswerk dat goed bij hen past, kunnen tijdens de markt advies inwinnen bij de adviseurs van Breda Actief.

De Vrijwilligersmarkt Breda vindt plaats op donderdag 24 september van 15:30 tot 17:00 uur bij Podium Bloos, Speelhuislaan 151 in Breda. Entree is gratis. Aanmelden kan via www.breda-actief.nl.

Lees ook: Wie wordt vrijwilliger van het jaar?

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen