Sinterklaas in de Bunders op 29 november

Foto: Breda Nieuws

Op zondag 29 november tussen 12.00 en 14.00 uur zal het recent opgezette buurtcomité Project Bunders de eerste Sinterklaas intocht gaan doen.

Pietendiploma halen in de Haagse Beemden

Er wordt 29 november een pietenbaan aangelegd en hier kunnen kinderen een pietendiploma halen. Sprookjesfiguren als Elsa, Anna en Olaf zullen aanwezig zijn, maar ook Sneeuwwitje. Er zal gezorgd worden voor wat lekkers en wat te drinken voor de gasten.

Sinterklaas 2015

Werken aan samenhorigheid en leefbaarheid

Buurtcomité Bunders: “Op deze manier zullen we allemaal werken aan een gezellige wijk waar samenhorigheid en leefbaarheid bovenaan staan. Onze wijk heeft te maken met veel wortelopdruk een groot probleem waar heel de haagse beemden mee te maken heeft. We hebben massaal de gemeente om wijk verbetering gevraagd en er zijn ook toezeggingen gedaan. Maar mede door gebrek aan geld zal het een veel jaren plan worden om alle problemen op te lossen. Op 29 november hebben we dan ook als buurtcomité de goedheiligman verzocht om niet met het paard te komen. Omdat wij niet deze goed heiligman geen veilig begaanbare wegen kunnen garanderen. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we een geweldig feest gaan beleven.”

Meer sinterklaas

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden