Studenten van St. Joost School of Art & Design komen in actie voor Oekraïne en organiseren een Kunstmarkt

Foto: Avans Hogeschool

In het licht van wat er nu in Oekraïne gebeurt, denken we allemaal na over hoe we op de één of andere manier kunnen helpen. De studenten van St. Joost School of Art & Design, onderdeel van Avans Hogeschool, hebben het initiatief genomen om gezamenlijk een kunstmarkt te organiseren op donderdag 31 maart 2022.

Meer dan 80 kunstenaars en ontwerpers doneren hun werk en verkopen op donderdag 31 maart 2022 een grote diversiteit aan prints, keramiek, boeken, sieraden, kaarten en meer. Het grootste deel van het werk dat wordt verkocht is gemaakt in één van de werkplaatsen van St. Joost Breda of Den Bosch.

‘’Wij vinden het verschrikkelijk om toe te moeten kijken hoe miljoenen Oekraïense inwoners noodgedwongen moeten vluchten. Als makers voelen wij ons verantwoordelijk om iets te betekenen voor deze mensen. Daarom komen wij in actie.’’ Emre Vander Heijden, student Photography, Film & the Digital.

Bezoek de Kunstmarkt
Iedereen is welkom om de kunstmarkt te bezoeken op

  • 31 maart 2022 van 16.00-21.00 uur.
  • Locatie: St. Joost School of Art & Design Breda (Beukenlaan 1, Breda).
  • Betalen kan enkel via een directe online overboeking naar één van de geselecteerde fondsen. Neem je telefoon dus mee! Kom langs, koop & doneer!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen