Beelden en geluidsfragment van brute woningoverval

Een familie in Ulvenhout wordt in de nacht van zaterdag 17 juni op zondag 18 juni slachtoffer van een gewelddadige overval in hun huis. De vader van het gezin loopt een hersenbeschadiging op als gevolg van klappen met een honkbalknuppel door één van de twee overvallers.

In de nacht van 17 op 18 juni rond 12.15 uur dringen twee mannen met bivakmutsen het huis aan de Dorpstraat binnen waar het echtpaar wacht op hun kinderen die bijna thuis komen. Eén van de twee overvallers heeft een honkbalknuppel bij zich waarmee hij de vader zwaar mishandelt. De kinderen komen thuis als de daders net naar buiten gaan met hun buit. Ook zij worden geslagen en vastgebonden. Dan gaan de daders er vandoor in een auto van het gezin. Even later proberen ze met de gestolen passen van het gezin te pinnen. De daders spraken de slachtoffers aan met een buitenlands accent. Onderling spraken ze een buitenlandse taal. Hier is een geluidsfragment van te horen.

De politie is op zoek naar de twee daders. Er worden in de uitzending onder meer beelden van één hen getoond terwijl hij geld probeert te pinnen. Herkent u hem? Weet u meer van deze brute overval? Bel dan de politie: 0800-6070. Vanuit het buitenland: 0031-793459876. De politie heeft inmiddels tientallen tips ontvangen.

Uitzending

Opsporing Verzocht is dinsdag 12 september van 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 13 september rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2.

Meer 112 nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties