Twee dieven dankzij cameratoezicht aangehouden

Foto: Renkum Nieuws

De politie heeft zondag 9 december 2018 omstreeks 04.15 uur, dankzij een medewerker van cameratoezicht op de Franklin Rooseveltlaan (Zuidelijke Rondweg) in Breda twee inzittenden van een auto aangehouden vanwege diefstal.

Het gaat om een 41-jarige Bredanaar en een 40-jarige Tilburger. In hun auto werden vijf tassen met goederen en een kookplaat aangetroffen die zij vermoedelijk gestolen hebben bij de Milieustraat in Waalwijk.

De politie kreeg een melding van een camera observant dat hij op de beelden zag dat twee mannen tassen in een voertuig aan het laden waren nabij de Milieustraat in Waalwijk. Hij hield de auto in de gaten omdat het voertuig met gedoofde lichten rondreed. Agenten keken naar de bedoelde auto uit en zagen die op de snelweg richting Breda rijden. Er werd een stopteken gegeven waaraan werd voldaan. In de auto lagen vijf tassen met daarin oude laptops, snoeren en elektrisch gereedschap en een kookplaat

Flesje GHB

Bij de 40-jarige Tilburger werd een flesje GHB aangetroffen, ook had hij inbrekerswerktuigen bij zich. De 41-jarige Bredanaar wordt naast de diefstal in vereniging ook verdacht van het rijden onder invloed van drugs. Een arts heeft bloed afgenomen om dit vast te stellen. De bestuurder reageerde namelijk sloom op de gestelde vragen, hij leek onder invloed te zijn van een drogerende stof.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden