Drie aanhoudingen op de Tolbrugstraat voor openlijk geweld

Foto: Renkum Nieuws

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda hebben zondag 9 december 2018 omstreeks 03.30 uur op de Tolbrugstraat drie (jonge)mannen aangehouden ter zake de verdenking van openlijke geweldpleging.

Het gaat om twee Bredanaars (18 en 19 jaar) en een 19-jarige Hagenaar. Zij waren betrokken bij de mishandeling van een 23-jarige Bredanaar.

Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij met een vriend aan het stappen was. Hij zag dat op de hoek met de Visserstraat een jongen bij een meisje stond dat overstuur leek. Hij riep grappend  tegen de knul : “Wel lief zijn tegen je meisje hé”. Hierop kwam die jongen direct met een van zijn vrienden dreigend op hem af. Hij rende weg, maar werd omsingeld en meerdere keren op het hoofd geslagen. Hij liep een flinke bult en een pijnlijk oor op. De horecadienders hebben aan de hand van Cameratoezicht en getuige verklaringen  drie verdachten aangehouden ter zake openlijke geweldpleging. Zij zouden het slachtoffer geslagen hebben en / of hem ingesloten hebben om te voorkomen dat hij door omstanders ontzet zou worden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden