Neergeschoten man gevonden, toestand kritiek

Foto: Publiek domein

Het slachtoffer werd rond 01.00 uur door getuigen ernstig gewond aangetroffen op de Chaamseweg / Chaamsebaan in Ulvenhout.

Deze locatie ligt vlakbij een afslag van de autosnelwegen A-27 en A-58. Op basis van de eerste melding maakt de politie op dat het slachtoffer waarschijnlijk nog enkele honderden meters heeft gelopen, voordat de getuigen zich over hem ontfermden. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht waar hij direct geopereerd werd. Het gaat om een circa 30- / 35-jarige niet Nederlandse sprekende man met een negroïde uiterlijk. Zijn toestand is kritiek.

Onderzoek

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd en waar het schietincident heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer kon, vanwege dringende medische verzorging, nog niet verhoord worden. De recherche is een onderzoek gestart, waarbij de vindplaats van het slachtoffer een eerste uitgangspunt is.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die afgelopen nacht iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Chaamseweg / Chaamsebaan of op de A-27 / A-58 in de buurt van Ulvenhout. Alles wat afwijkt van het normale kan daarbij belangrijk zijn: onbekende mensen, rare geluiden, onbekende voertuigen of een vreemde situatie. Alle informatie, hoe onbeduidend die informatie ook lijkt, kan nu van belang zijn voor het onderzoek. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, geef dan uw verhaal door via de tiplijn Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden