Oosterhouter (29) slaat stapper (18) met bierfles op het hoofd

Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij onderaan een trap stond en daar een duw kreeg en vervolgens een harde klap op zijn hoofd voelde. Hij voelde dat hij een hoofdwond had waaruit bloed kwam. Van omstanders hoorde hij dat een andere stapper hem met een bierfles op het hoofd had geslagen. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waar de hoofdwond gehecht werd.

Zoektocht naar dader

Bikers van de horecadienst zijn direct naar de dader gaan zoeken. Via het cameratoezicht werd vastgesteld dat de deze via de Markendaalseweg gevlucht was. De fietsagenten troffen een 18-jarige Oosterhouter aan op de Achterom. Hij voldeed aan het signalement en werd aangehouden. Hij gaf toe met een fles te hebben geslagen. Hij beweert dat het slachtoffer en een andere stapper hem van achteren hadden geslagen en zijn reactie een reflex was omdat hij aan twee kanten belaagd werd.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden