Poging straatroof, slachtoffer rent gillend weg

Foto: Publiek domein

Donderdagavond 29 oktober 2015 om 19.30 uur liep het slachtoffer door het Valkenbergpark. Direct bij de ingaan aan de zijde van de Vlaszak zaten drie jongens op een bankje. Het slachtoffer liep door met haar telefoon in haar handen. Omdat ze iets was kwijtgeraakt liep ze van het pad af met een zaklamp aan op haar telefoon.

Op dat moment werd ze op haar schouder getikt door een jongen. Ze bescheen hem. De jongen van nog geen 20 jaar was ongeveer 1.70 m lang, blank, hij heeft zware wenkbrauwen en blauwe ogen en donkerbruin kort haar. Hij sprak haar aan. Hij was gekleed in een donkere jas met kraag of capuchon. Hij vroeg hoe laat het was. Het slachtoffer gaf aan dat ze het niet prettig vond dat hij zo achter haar aan sloop. Ze draaide zich om. Op dat moment pakte hij haar vast en probeerde haar telefoon uit haar handen te trekken. Ze verzette zich hevig en begon te gillen. Daar schrok hij van en maakte dat hij weg kwam. Het meisje rende naar een snackbar en belde daar de politie. De dader is niet meer gevonden.

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden