Supporters hoopvol over lastig duel

Foto: Kin Cheong Lau

Na een korte onderbreking gaat de Eredivisie weer verder. NAC gaat het zaterdagavond opnemen in Eindhoven tegen de koploper. Het zal een zware wedstrijd worden, maar als het aan de supporters ligt, dan neemt de ploeg uit Breda minimaal een punt mee uit Breda.

Zowel Berry (Eretribune) als Erik (B-side) hopen dat NAC agressief gaat spelen en daardoor minimaal een punt gaat pakken in de lichtstad. Hugo denkt dat NAC gaat winnen met 1-2 door doelpunten  van Umar Sadiq. Kylian (B-side) en Barry (Eretribune) denken dat PSV te sterk is voor NAC.

Mooiste herinnering

Hoewel NAC niet altijd een goed resultaat meeneemt, zijn er genoeg mooie herinneringen aan deze wedstrijd. Zo kan Barry zich de laatste winst van NAC in Eindhoven nog licht herinneren: “Volgens mij heeft NAC nog niet eens zo heel lang geleden een keer voor de beker gewonnen in Eindhoven. Verder zijn er vooral heel veel nederlagen de afgelopen jaren en weinig succes.”

Ook voor Berry is een bekerduel de mooiste herinnering: “Een bekerwedstrijd in het oude stadion, met voor de wedstrijd een tig miljoen klapper op de B side….wedstrijd was al even bezig toen het vuurwerk pas klaar was.”

Voor Erik is de wedstrijd in 2009 een fantastische herinnering. Hij weet nog dat NAC echt een leuk elftal had en op voorsprong kwam in Eindhoven. Helaas scoorde PSV alsnog de 2-2. Desondanks een goed resultaat van NAC in Eindhoven.

Raymond laat in een reactie op Facebook weten dat je eigenlijk alleen kan winnen vanavond. “Verlies is al ingecalculeerd. Dus vrijuit voetballen en met 3 punten terug naar Breda.΅

Meer over NAC

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden