Zinderende ontknoping NAC Street League

Foto: Breda Actief

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor de ontknoping in de NAC Street Leagues! Na een enerverend seizoen werden op het sportpark van BSV Boeimeer de allesbepalende finalewedstrijden gespeeld. Vanwege de kleine verschillen in de competitie beloofde het een spannende dag te worden,omdat er met de welbekende bonuspunten nog van alles mogelijk was!

NAC Junior Street League

In de ochtend was het de beurt aan de deelnemers van de NAC Junior Street League. Ruim 150 basisschoolleerlingen begonnen de dag met een uitgebreide Braziliaanse Capoeira warming-up, waarna ze in onderlinge wedstrijden uitmaakten wie er met de felbegeerde wisselbeker naar huis ging!Uiteindelijk trok basisschool de Driezwing aan het langste eind, waarmee ze een compleet verzorgde schoolreis wonnen.

Hiermee eindigden zij net boven de Liniedoorn en Ons SBO welke respectievelijk tweede en derde eindigden. Ook Fair Play en Fair Support telden natuurlijk mee tijdens de finaledag.De Griffioen toonde zich met haar sportieve spelers én toeschouwers de sportiefste school van het seizoen en namen daarom de sportiviteitsprijs in beslag. Zij winnen hiermee een ‘avondje NAC’.

NAC Street League en NAC Ladies Street League

In de middag werden de laatste wedstrijden in de NAC Ladies Street League en de NAC Street League gespeeld. Ook zij begonnen de dag met een Braziliaanse warming-up, waarbij de deelnemers zowel fysiek als mentaal klaargestoomd werden voor de finalewedstrijden. Met tal van spannende wedstrijden op het programma werd deze middag een zinderend spektakel! Aan het eind van de dag bekroonden de jongens van de Rotonde zich tot de terechte winnaars van de NAC Street League.Ook zij winnen hiermee een volledige verzorgde schoolreis voor het hele eerste leerjaar!

Bij de meiden was de afvaardiging van het Newmancollege het sterkste, zij mogen met het hele team naar een ‘Avondje NAC’. Tessenderlandt blijkt de meeste sportieve school van Breda. De sportiviteitsprijs ging namelijk zowel bij de jongens- als bij de meiden naar deze school! Met de prijsuitreiking van de NAC Street League kwam de finaledag ten einde. Het was weer een geslaagde editie van de jaarlijkse afsluiting van alle NAC Street Leagues!

Overzicht winnaars:

Winnaar NAC Junior Street League : Basisschool De Driezwing
Sportiviteitsprijs NAC Junior Street League : Basisschool de Griffioen

Winnaar NAC Street League : De Rotonde
Sportiviteitsprijs NAC Street League : Tessenderlandt

Winnaar NAC Ladies Street League : Newmancollege
Sportiviteitsprijs NAC Ladies Street League : Tessenderlandt

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden