Santa Run keert terug in Ginneken

Foto: Rotary Santa Run

Na twee jaar afwezigheid keert de Rotary Santa Run Breda weer terug in het Ginneken. Op zondag 16 december is de run onderdeel van de kerstmarkt tijdens Betoverend Breda. Renners steunen met hun deelname een goed doel.

Tijdens de Santa Run rennen Bredanaars in kerstmanpakken een afstand van drie of zes kilometer. De route loopt door het Mastbos, waar de deelnemers worden aangemoedigd door de klanken van samba- en drumbands. Ongeoefende renners mogen ook wandelen.

Goed doel
De opbrengst van de loop gaat naar Happy Hippo, die kinderen van wie ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank in Breda de mogelijkheid geeft om hun verjaardag te vieren, en Stichting Vrienden van het Amphia.

Kosten
De run start om 15:30 uur op de Ginnekenmarkt en wordt georganiseerd door vier Bredase Rotary Clubs. Deelname kost € 15,- voor volwassenen en € 10,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor dit bedrag krijgen deelnemers een kerstmanpak en een medaille.

Wie mee wil doen moet er snel bij zijn: online inschrijven kan tot en met 15 december via de website van de Rotary Santa Run.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden