NAC Breda heeft tegen Jong Ajax overwinning nodig

Foto: Breda Nieuws

Op vrijdag 22 november speelt de Parel van het Zuiden thuis tegen Jong Ajax. De ploeg staat derde in de Keuken Kampioen Divisie met 26 punten. De concurrenten Cambuur, Excelsior en Ga Ahead Eagles pakten afgelopen zondag punten waardoor NAC nu zesde staat.

Hoewel tegen de jonge Ajacieden bij voorgaande ontmoetingen wisselvallige resultaten werden behaald, verloor NAC in eigen huis nooit van de jeugdploeg. Bij winst gaat NAC de Amstersdammers voorbij op de ranglijst.

Drie dagen later speelt NAC uit tegen Jong PSV (nu slechts 17e) en op vrijdag 29 november thuis tegen MVV (de nummer 19). Over negen dagen weten we dus of de kans op directe promotie vergroot is of dat NAC zich (vooralsnog) moet richten op de play-offs.

1. 33 pnt uit 15 Cambuur
2. 30 pnt uit 14 De Graafschap
3. 26 pnt uit 14 Jong Ajax
4. 25 pnt uit 15 Go Ahead Eagles
5. 25 pnt uit 15 Excelsior
6. 24 pnt uit 14 NAC
7. 24 pnt uit 15 FC Volendam
8. 23 pnt uit 14 NEC

Edwin van de Graaf

Scheidsrechter Van de Graaf wordt vrijdagavond 20:00 in Breda geassisteerd door Maarten Beijer en Stefan de Groot. De vierde official is die avond Jesse Rozendal.

Winactie

Wil je kans maken op 2 x 2 tickets van het Oud & Nieuw feest op Breepark? Voorspel de wedstrijd van NAC tegen jong Ajax van vrijdag 22 november op de Facebookpagina van Breda.nieuws.nl of de Parel van het Zuiden.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden