Nieuwe cursus Start to Run begint 5 september

start to run 1

Zaterdag 5 september start bij SPRINT weer een nieuwe zevenweekse cursus Start to Run. Na deze cursus kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je iedere zaterdag op voor een energieke training in het Mastbos. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag.

Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Maar je krijgt meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run. Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie, zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie.

Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloopcarrière begonnen; Maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van SPRINT. De cursus wordt gesponsord door de Atletiekunie ism. Runnersworld.

Voor meer informatie: www.starttorun.nl

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen