Dagen aftellen voor jubileum Singelloop

Foto: Singelloop Breda

Het startschot klinkt bijna voor de 30e editie van de Bredase Singelloop. Naast de bedrijvenloop en familieloop, kan er individueel gekozen worden voor de 5 kilometer, 10 kilometer of de halve marathon. Een van de deelnemers is burgemeester Depla met startnummer 10001.

Voor het vierde jaar doen ook naar schatting 130 jeugdspelers van de NAC-jeugdopleiding mee. Ze lopen met hun team, afhankelijk van hun leeftijd, de 5 of 10 kilometer rond de singels. De toekomstige selectiespelers zamelen met hun deelname aan de Singelloop geld in om mee te kunnen doen aan internationale voetbaltoernooien. Net als vorige jaren hopen de jonge NAC-spelers op een grote schare fans die hen naar de eindstreep toe juichen. Een aantal oud-eerste elftalspelers begeleiden de jeugd, zoals Tim Gilissen, Johan Gabriels, Brian Piris en Gabor Babos.

Inschrijven voor de Singelloop?

De voorinschrijving is reeds gesloten, maar het is mogelijk om in het stadskantoor jezelf in te schrijven op zaterdag 3 oktober (tussen 12.00 en 15.00 uur) en zondag 4 oktober vanaf 9.00 uur. Zie website Singelloop.

Naast de muzikale aanmoedigingen rondom het parcours zal Yes-R de familieloop opluisteren. Ook is hij aanwezig voor een meet & greet en de prijsuitreiking. Bekijk de plattegronden van de afstanden op de website.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen