De Grote Clubactie weer van start! Zet je in!

Ook dit jaar doet SPRINT weer mee aan de Grote Clubactie!

Tijdens de Grote Clubactie wordt geld ingezameld voor wat extra’s voor onze leden. Dat doen we door loten te verkopen. Elk jaar bepalen we de goede doelen bij SPRINT, waaraan het opgehaalde geld wordt uitgegeven. Per lot betaal je €3,-, en daarvan gaat 80% naar het ‘goede doel’ van onze atletiekvereniging. De overige 20% wordt in de prijzenpot gestopt van de Grote Clubactie, onderaan dit bericht ontdek je wat de prijzen van dit jaar zijn waar je kans op maakt.

Het SPRINT-doel van 2015

De opbrengsten van dit jaar zijn bestemd voor de jeugd en onze afdeling loopsport. Voor de jeugd zal een bijdrage voor een bezoek aan het EK Atletiek in Amsterdam gereserveerd worden. Bij de loopsport is het de bedoeling de trainers te voorzien van nieuwe herkenbare kleding.

Ons streven is om minstens €3.000,- op te halen!

Heb je wat LIEFDE (in €) over voor SPRINT?

Als vereniging kunnen we alle hulp goed gebruiken om wat extra’s voor onze leden te kunnen doen.
Wij vragen aan u om ook dit jaar weer mee te doen door twee loten te kopen. Meer mag natuurlijk ook!! De prijs per lot is €3-.

Hoe werkt het?

Online:
De loten kunnen online worden gekocht. KLIK HIER!
Daar klikt u bovenaan de pagina op ‘KOOP’ en u wordt automatisch door het traject geleid.
U kunt deze link natuurlijk doorgeven aan vrienden, bekenden of familieleden, die SPRINT op deze manier ook kunnen steunen.

Offline met éénmalige machtiging:
Voor de leden die niet via internet kunnen of willen bestellen is er de mogelijkheid een eenmalige machtiging in te vullen. Deze kunt u vinden in de Sprinter van september. In het clubhuis op de bar staat een inleverbox van de Grote Clubactie, hierin kunt u uw machtiging doen.

Koop een lot van een SPRINT-jeugdlid!

De jeugd van SPRINT is natuurlijk ook ingezet om geld in te zamelen voor SPRINT. Ken je een jeugdlid, dan kun je ook aan hun jasje trekken om een lot van te kopen. Er wordt elk jaar een topverkoper uitgekozen, die een mooi prijzenpakket ontvangt. Ook maken de loten-verkopers kans om een iPad te winnen. Dus door het kopen van een lot van een SPRINT-jeugdlid, steun je niet alleen SPRINT maar ook extra het jeugdlid! Vorig jaar werd Tijn Blom topverkoper, hier lees je het nieuwsbericht daarover (link opent in een nieuw tabblad).

Maak kans op PRIJZEN!

Duwtje in de rug nodig? Mooi! Want bij de Grote Clubactie maar je kans op €100.000 of één van de andere mooie prijzen!

De hoofdprijs is dit jaar €100.000,-!
De 2e prijs is een Volkswagen UP!
En de 3e prijs is een reischeque voor een Luxe campingvakantie t.w.v. €2500,-.

Helpt u ons, ons doel te bereiken?
Als vereniging rekenen wij op uw deelname!

Alvast DANK!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen