Thomassen Gifts is de ‘Ondernemer van de maand’

Foto: Thomassen Gifts

Het Bredase bedrijf Thomassen Gifts verdient dit maal de titel ‘Ondernemer van de maand’.

Rabobank Breda is trots op lokale bedrijven die de regio laten bruisen. Iedere maand kiezen wij een ‘Ondernemer van de maand’. Een ondernemer met ambitie, durf en lef die in Breda zijn of haar bedrijf heeft.

Vertrouwd adres
Thomassen Better Business Gifts is al jaren een vertrouwd adres in Breda voor alles op het gebied van business gifts, relatiegeschenken, kerstpakketten en overige promotiematerialen. Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Elleke Thomassen. Elleke heeft onlangs het bedrijf overgedragen aan Lieke van Poppel. De kersverse onderneemster reageert blij en verrast dat ze nu al de titel ‘Ondernemer van de maand’ in ontvangst mag nemen. “Fijn dat de Rabobank zo veel vertrouwen in mij heeft!”

 

Onderscheidend
Na jarenlang gewerkt te hebben in diverse managementfuncties in het uitzendwezen waagde Lieke van Poppel dit jaar de stap om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Doordat voormalig eigenaresse Elleke Thomassen wil gaan genieten van haar vrije tijd, deed de kans zich voor om het bedrijf over te nemen. Lieke vertelt: “Thomassen Better Business Gifts is een prachtig bedrijf dat zich onderscheid door maatwerk, persoonlijk advies, snelle levertijden en een ruim assortiment van maar liefst 40.000 producten. Bovendien heeft het bedrijf een ‘gevestigde naam’ in de regio Breda.” De huidige eigenaresse blijft werkzaam tot eind 2017 zodat ze Lieke helemaal wegwijs kan maken in de wereld van business gifts. De nieuwe ondernemer is ambitieus en heeft genoeg plannen voor de toekomst: “Door een betere online propositie en aandacht voor speciale dagen gaan we aan de slag om een stijging van de omzet te realiseren. Ik heb er zin in!”.

Energie
Tessa van der Wegen, accountmanager MKB van Rabobank Breda heeft veel vertrouwen in de ondernemer: “Lieke is een veelbelovende ondernemer met een groot netwerk in Breda en omgeving. Ze heeft goed nagedacht waar er nog kansen liggen voor het bedrijf en gaat daar vol energie mee aan de slag. Ik werk met veel plezier met haar samen. Ze verdient met recht de titel ‘Ondernemer van het maand’.”

'

Reacties

article
209805
Het Bredase bedrijf Thomassen Gifts verdient dit maal de titel ‘Ondernemer van de maand’. Rabobank
https://breda.nieuws.nl/zakelijk/209805/thomassen-gifts-is-de-ondernemer-van-de-maand/
2017-06-23T09:10:55+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2017/06/23091020/tg2-1.jpg
Zakelijk