Bouwsector is volop in beweging

Foto: Vloer en Plafond

De bouwsector is op dit moment volop in beweging, ook bij Vloer en Plafond uit Etten-Leur merkt men dat.

Voor het vierde jaar op een rij groeide de bouwsector. In 2018 is de omzet met 5,7 procent toegenomen, zo heeft het CBS berekend. De sector burgerlijke en utiliteitsbouw groeide met bijna 10 procent. Ook was er een een stijging van 30 procent als het gaat om nieuw te bouwen woningen vergunningen. Ook voor 2018 wordt er een verdere groei verwacht in de sector.

Niels Koreman van Vloer en Plafond: “Door drukte op de markt en de grote vraag naar bouwbedrijven hebben consumenten vaak moeite een bedrijf te vinden in de huidige markt, ruim voorruit plannen is dus een vereiste.” Zoals de naam al doet vermoeden verzorgt Vloer en Plafond complete renovaties van Vloer tot Plafond. Het bedrijf richt zich op de nieuwbouw en renovatie markt voor zakelijke en particuliere klanten. Door het brede aanbod aan specialisme in huis kunnen zij een verbouwing van A tot Z verzorgen, één partij voor uw totale opdracht. De kernwaarden van het bedrijf zijn communicatie en kwaliteit; immers is een tevreden klant de beste referentie. Vloer en Plafond is in korte tijd gegroeid tot een bedrijf van zeven vaste medewerkers.

Zij bieden hun opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en een realistische, betrokken aanpak. Al hun projecten worden volgens een stappenplan gerealiseerd.

Nieuwsgierig naar wat Vloer en Plafond.NL voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op via 076-8888540

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen