De eerste kilo’s zijn een feit

Foto: Barbara Taal

Hallo allemaal, we zijn nu twee weken verder met de afvalrace. Na mijn dip van vorige week heb ik de draad weer opgepakt wat betreft de voeding en het sporten en dat heeft dan eindelijk zijn vruchten afgeworpen.

De eerste kilo’s zijn een feit! Het zweten en de lekkere hapjes laten staan is niet voor niks geweest. Dat geeft echt een fantastisch gevoel, al ben ik er nog niet hoor! Deze week had ik er wel meer moeite mee om mijn thuis-workouts uit te voeren. Het blijft voor mij nog wel even zoeken hoe ik deze nieuwe levensstijl kan combineren samen met mijn werk, manlief en kindje. Maar daar vind ik vast wel mijn weg in.

Cadeau

Aan het einde van deze week zijn wij ( de afvalracers Breda) echt enorm verrast met een super tof cadeau! Splinternieuwe sportschoenen zodat we het aankomende half jaar er tegenaan kunnen! Ik vond het ook heel leuk om de meiden te leren kennen, fijn om dit met elkaar te kunnen delen.

Nieuw voedingsplan

Mijn trainer Jochen bekijkt mijn voedingsschema wekelijks en kijkt wat ik nog zou kunnen verbeteren. Ik drink op dit moment alleen nog water en thee. Gek genoeg mis ik die Coca Cola helemaal niet! Het is gewoon wennen.. Ik schrok er eigenlijk ook wel erg van dat ik heel veel kook met ‘zakjes’. Een zakje door de macaroni, spaghetti, chili con carne… En dan nog eens die makkelijke wereldgerechten!  Ideaal toch? Maar enorme caloriebommen! Ik probeer nu alles vers te maken en dat gaat me redelijk goed af, maar ik heb nog veel te leren hihi.

Groetjes, Barbara

Barbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen