Pater Moeskroen zet het Valkenberg park op zijn kop!

Op dinsdag 10 juli was het zover: de eerste editie van Palm Parkies Breda. De gehele dag was het wat bewolkt en dit kon je dan ook terug zien in de opkomst tijdens Pater Moeskroen.

Het park was niet overvol, zoals je op sommige avonden terug ziet als het heerlijk weer is, maar het was gezellig druk met hier en daar een persoon met een verdwaalde paraplu!

Pater Moeskroen heeft vele folk, feestnummers en opzwepende ballads van een Roodkapje nummer tot een creatie van la casa de papel alles kwam voorbij! Het publiek ging hier dan ook goed op los.

Het is altijd weer een erg fijn om je eigen wijntjes/biertjes/fris en eten tijdens dit evenement, maar let hierin wel op dat je geen glaswerk meeneemt, want hierop wordt streng gecontroleerd. Mocht je dit niet allemaal zelf mee willen slepen, kan je er natuurlijk ook altijd iets kopen Ik zal je de speciaal bier tent aanraden, waar er heerlijke biertjes worden verkocht! Ook staan er diverse foodtrucks klaar waar je je buikje kunt vullen.

Ook dit jaar kun je met een Palm parkies pas betalen (die van vorig jaar is ook nog geldig). De pas kun je opladen met parkietjes, waarin één parkietje één bon vertegenwoordigd.

Ben ook jij dit team van hieronder tegen gekomen gisteren? En weet je wat zij aan het doen waren?

Vorige week woensdag is er in het Valkenberg park een regenboogpad geschilderd, wat tijdens Palm Parkies officieel is geopend. De jonge stichting BO, die zich inzetten voor diversiteit vertellen dan ook dat dit pad een echte toevoeging is aan de stad, vooral het park het kloppend hart van Breda waar iedereen samen mag komen is DE plek! De regenboogkleuren betekenen veel  voor LHBT (Lesbiënnes, Homoseksuelen, Biseksuelen en Transgenders) gemeenschap, iedereen mag er zijn. Iedereen is welkom en iedereen hoort erbij!

Voor volgende week Bongomatik op het programma. Dat wordt een mix van latin, funk, jazz, pop en humor. Wat ook jij echt niet mag missen. Wat is jouw reden om naar Palm Parkies te gaan?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden