Goede start van Komt dat zien!

Men vierde donderdag niet alleen Bevrijdingsdag, Hemelvaart en het begin van het Jazzfestival. Ook de kennismaking van Breepark met Komt dat zien, werd dankzij het mooie weer redelijk goed bezocht.

Om de drukte van het Jazzfestival te ontlopen zijn we naar Komt dat zien! geweest. Dit werd georganiseerd om kennis te maken met Breepark. Hoewel Breepark zelf nog druk bezig met bouwen, was het festival zelf wel goed gelukt. Voor iedereen wat wils. Zo werden alle bezoekers verwelkomd door een figuur uit Angry Birds, Red Bull en popcorn. Een promotie actie van Kinepolis Cinema om de bioscoop, die in augustus open zal gaan, extra onder de aandacht te brengen.

De jongere bezoekers werden goed bezig gehouden met diverse attracties. Zo was Telekids Discoshow aanwezig voor muziek en dans. De durfals mochten hun moed laten zien door van de tokkelbaan af te gaan. Dit werd ook erg goed bezocht. Regelmatig stonden zo’n 10 wachtenden in de rij. Een andere attractie wat erg in trek was onder de jongere bezoekers, was de kop en schotel. Onder toeziend oog van de ouders konden de kinderen er geen genoeg van krijgen.
Lekker curryworsten vonden gretig aftrek Uiteraard mogen we het inwendige mens niet vergeten. En dankzij de aanwezige foodtrucks was dat geen probleem. Zo had Berlin Tasty’s hele lekkere curryworst, bij Full of Crêpe waren de crêpe gevuld met Nutella en aardbeien en er was ook een ijskar aanwezig. En gelukkig was de organisatie op de hoogte van het mooie weer en was meer dan genoeg stands om drinken te halen. Met genoeg zitplaatsen verspreid over het festival was het lekker vertoeven met een hapje en en drankje. En kon men genieten van het diverse programma van het grote podium. Zo was er Ir!s, een zeer goede coverband met bekende hits van toen en nu. Ook Lois Lane was te zien en te horen en zelfs Frans Duits kwam het festival een bezoekje brengen.

Lois Lane op Breepark

Meer over evenementen op Breepark

 

Dossier: Fotoreportages
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen