Nazomers genieten in Bourgondisch Breda

Foto: Bourgondisch Breda

Burgemeester Paul Depla en de nachtburgemeester Ralph Behouden hebben BOURGONDISCH BREDA officieel in Hotel Nassau Breda vrijdagmiddag geopend.

Fijnproevers en levensgenieters opgelet! Vanaf vrijdag 22 september t/m zondag 1 oktober kan iedereen genieten van een heerlijk nazomers Bourgondisch Breda. De hele stad staat in het teken van lekker eten en drinken. Tijdens BOURGONDISCH BREDA kun je bij meer dan 100 restaurants eten met een aantrekkelijke korting, culinaire routes lopen of deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten.

“BOURGONDISCH BREDA”, het evenement voor fijnproevers en levensgenieters”

Dit evenement is een initiatief van Stichting BOURGONDISCH BREDA, die vijf jaar lang BOURGONDISCH BREDA in de Grote Kerk in de winter organiseerde. Na vijf jaar was het hoog tijd om een nieuw zomers culinair evenement te introduceren. Samen met een aantal nieuwe partners is vanaf vandaag BOURGONDISCH BREDA als stadsbreed evenement gelanceerd.

“Het is ons doel om Breda als dé Bourgondische stad van Nederland op de kaart te zetten”
Breda staat bekend om haar gezelligheid en bourgondische levensstijl, waarbij lekker eten en drinken centraal staan. Tijdens BOURGONDISCH BREDA kan iedereen kennismaken met de rijke smaken van Breda; van sterrenrestaurant tot biercafé. Meer dan 100 restaurants doen mee aan BOURGONDISCH BREDA. Als consument kun je van een Bourgondisch menu genieten met een aantrekkelijke korting. De organisatie laat weten dat er drie prijsklassen zijn voor het hoog-, midden- en laag segment. Zo kun je al vanaf € 12,50 een bourgondische lunch online via de website van BOURGONDISCH BREDA reserveren.

Wie liever bij meerdere restaurants wil eten kan een Bourgondische-strippen-kaart kopen voor een van de culinaire wandelingen. Via verschillende thema’s kun je dan bij gemiddeld vijf verschillende restaurants een gerechtje proeven. Een culinaire route kan al vanaf € 12,50 worden geboekt via de website van Bourgondisch Breda.

Boeken en extra info
Alle restaurants, culinaire routes, proeverijen en events zijn te boeken via www.bourgondischbreda.nl

Foodblogs Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen