IKEA Breda is klaar voor de toekomst

Na een jaar werkzaamheden binnen en buiten het gebouw is dan eindelijk het einde in zicht. In september 2016 klonk het startsein voor een ambitieus project om IKEA Breda klaar te maken voor de toekomst,  door letterlijk te groeien en nog duurzamer te werken.

Gezien het resultaat is het duidelijk dat dit doel behaald is. Zo zijn alle lampen vervangen door zuinige ledlampen en zijn er zonnepanelen geplaatst op het dak. Door de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren is de overlast zoveel mogelijk beperkt gebleven voor de klanten.

De uitbreiding van het pand en de restaurant werden als eerste aangepakt. En zoals traditie betaamt werd het bereiken van het hoogste punt feestelijk gevierd. Het restaurant kwam niet veel later aan de beurt. Er werd een wedstrijd uitgeschreven voor een jaar lang gratis ballen. Net voor de zomervakantie was de transformatie van de showroom ten einde en konden de bezoekers nieuwe inspiratie opdoen. En nu de market hall ook klaar is, is het project ten einde.

Om dit extra te benadrukken heeft IKEA Breda een week vol aanbiedingen en activiteiten. Zo kan men Dalarna paardjes maken of lijstjes maken voor de komende feestdagen. Als klap op de vuurpijl biedt IKEA Breda tot en met 3 december een gratis ontbijtje aan alle vroege bezoekers. En vergeet ook niet de mooie opgetuigde kerstboom in de winkel te bezoeken. Hang hier een kaartje aan om kans te maken op mooie prijzen (kaartjes worden uitgedeeld aan de kassa). Kijk voor alle acties op de IKEA website.

Tot slot een kort woordje van Maurice Lammeretz, Store Manager IKEA Breda : “We zijn erg trots op het eindresultaat. Door deze uitbreiding kunnen we het volledige IKEA aanbod presenteren. Tegelijkertijd hebben we de winkel een flinke opfrisbeurt gegeven. Met veel nieuwe voorbeeldinterieurs en verschillende nieuwe opstellingen op de afdeling woonaccessoires inspireren we onze klanten om hun huis een fraaie nieuwe look te geven. Alles ziet er nu spik en span uit en vormt een aangename omgeving voor een compleet dagje uit.”

Reacties

Cookieinstellingen