Breda Nieuws geeft lokale ondernemers een duwtje in de rug (3)

Foto: Nieuws.nl

Het zijn nogal onzekere tijden gedurende deze coronacrisis. Voor iedereen, maar ook vooral voor lokale winkeliers. Zij kunnen niet net als grote winkelketens, terugvallen op reserves en hebben momenteel moeite om het hoofd boven water te kunnen houden.

Jij wil vast ook je buurt ondersteunen en beschermen tegen leegstand en faillissementen? Bovendien hebben lokale winkeliers het voordeel dat het veel persoonlijker is en dat je vaak wat extra service ontvangt. Bijkomend voordeel is dat bij eventuele klachten of speciale wensen, de lijntjes korter zijn en zaken sneller kunnen worden opgelost.

Om je een beetje te helpen hebben wij alvast een paar leuke winkels voor je op een rijtje gezet, die deze Coronatijd wat aangenamer kunnen maken.

Health Advies Breda

Gezondheid en voldoende weerstand zijn op dit moment nog belangrijker dan dat het normaal gesproken is. Voor op maat gemaakte adviezen en begeleiding op het gebied van voedingssupplementen kun je terecht in de winkel aan de Tolbrugstraat 15-A. De winkel heeft momenteel aangepaste openingstijden, die je kunt checken op de website. Natuurlijk kun je ook voor de aanschaf van voedingssupplementen of begeleiding 24/7 terecht op de website en de webshop van Health Advies Breda.

Health Advies Breda/ Tolbrugstraat 15-A Breda/ 076-5145384/ website

De Stripspecialist

Ontsnap even weg uit de werkelijkheid van alledag door te ontspannen en jezelf even te verliezen in een heerlijk Stripboek. De stripspecialist is nog gewoon geopend. Ook is er de mogelijkheid Stripboeken en titels te bestellen en te laten bezorgen. Dat kun je doen door contact op te nemen via email.

De Stripspecialist/ Boschstraat 68 Breda/ 076-5284700/ website

Tres Art Breda

Komen de muren inmiddels een beetje op je af van al dat binnen zitten? Hoog tijd voor een nieuw kunstwerk aan de wand. Via de website kun je de complete online collectie bekijken. De galerie is ook te bezoeken tijdens de normale openingstijden.

Tres Art/ Van Coothplein 38 Breda/ 076-7630493/ website

VelvetMusic Breda

Lekkere muziek is prettig om naar te luisteren en is ook erg bevorderlijk voor een goede sfeer in huis. Hoog tijd om je oortjes eens te laten strelen met een heerlijke CD, LP of DVD. Je kunt terecht in de winkel, of gebruik maken van de bezorgservice. Bestellingen vanaf 15 euro komt Velvet Music na 18.00 uur  ’s avonds gratis bij je bezorgen. Bestellen kan via Facebook of telefonisch.

VelvetMusic / Houtmarkt 162 Breda/ 076-5212569/ website

Yay! Taart

Wil je iemand op een originele manier verassen met een heerlijke taart, cup cakes, of een zelf ontworpen chocoladereep? Het is allemaal mogelijk via Yaytaart. Want laten we eerlijk zijn, hoe heerlijk is het niet om jezelf of een ander af en toe te troosten met een heerlijke reep chocolade…? Kom de bestelde taart, cup cakes, of chocoladereep ophalen op de Haagdijk. Bestellen kan via Facebook, whatsapp, of de website.

Yay! Taart/ Haagdijk 71 Breda/ 06-48973548/ website

Steun ook de lokale horeca

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen