NAC pakt de draad weer op in Dordrecht

Na de nederlaag tegen MVV afgelopen vrijdag, kreeg NAC Breda in hetzelfde weekend de kans om het recht te zetten. En NAC pakte deze kans door goals van Dessers en Demon.

Zonder de geschorste Verschueren na de rode kaart tegen MVV zagen de meegereisde NAC-fans Cyriel Dessers de 0-1 binnenkoppen na 25 minuten. Na de gelijkmaker van Van Haren in de 54e minuut zette Gino Demon een paar minuten later de eindstand 1-2 op het bord. Opvallend was de keeperswissel nadat Brondeel het veld moest verlaten na een forse overtreding van Da Cruz.

Klik hier voor het wedstrijdverslag met interview Kevin van Diermen.

Aanstaande vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen Den Bosch op het programma. Den Bosch heeft drie punten na vier wedstrijden na de nederlaag tegen Volendam. Koploper VVV heeft vanavond drie dure punten laten liggen tegen jong PSV, zodat NAC de nieuwe koplopers Volendam, jong Ajax en jong PSV op één punt genaderd is.