Een hardloopprogramma met persoonlijke begeleiding

Foto: EDJ sports

4 oktober was een bijzondere dag voor de deelnemers van ons Run in Progress programma uit Oosterhout en Ulvenhout. Verschillende dames en heren liepen in het sfeervolle Breda hun eerste echte 5 km tijdens de 30e Bredase Singelloop. Aangemoedigd door de vele duizenden toeschouwers langs de kant bereikten ze allemaal de finish.

 
Ook op de 10 km waren Run in Progress deelnemers uit onze trainingsgroepen Oosterhout en Ulvenhout present. Met een tijd onder de 60 minuten voor Ivo, een bijzondere prestatie ondanks zijn verkoudheid. Willem en Remco uit de groep Oosterhout gingen zelfs van start op de halve marathon afstand. Met succes kwamen beide lopers na 21,097km langs de Bredase Singels over de finish.

Intensieve groepstraining onder begeleiding

Run in Progress is een hardloopprogramma met persoonlijke begeleiding. De deelnemers werken intensief samen in kleine groepen onder leiding van een personal trainer om ervoor te zorgen dat hun doelen stap voor stap bereikt gaan worden.

Zoek jij die stok achter de deur en vind je het leuk om in een gezellige groep mee te trainen dan is ons Run in Progress programma zeker iets voor jou. Tevens is er naast het hardlopen ook veel aandacht voor gerichte krachttraining en je persoonlijke loophouding.

Voor wie is het hardloopprogramma bedoeld?

Iedereen die 5-10 km wil leren hardlopen met persoonlijke begeleiding

Waar spreken we af?

Sportpark de Contreie Oosterhout (donderdagavond)
Sportpark Jeugdland Ulvenhout (dinsdagavond)

Wanneer kan ik beginnen?

In november starten we met een nieuw programma.
Durf jij het aan, of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen