Wat wordt er gegeten Aan Boord Breda?

Foto: redactie

De Reigerstraat is een van de oudste straten in de binnenstad van Breda. Het begint op de Havermarkt en de Schoolstraat en ligt midden in het centrum. Er staan een aantal historische panden, waaronder Breda’s oudste stenen huis op nummer 22 en juist in dat pand is het feestcafé De Kapitein gevestigd.

Bij een eerste oogopslag van buitenaf lijkt het pand niet groot. Echter bij binnenkomst word je verrast door de grootte van het pand. De Kapitein herbergt namelijk 2 grote zalen. Achter de eerste zaal waar je binnenstapt, is nog een grote zaal gevestigd waar zich de open keuken bevindt.

In deze zaal organiseerde De Kapitein op 7 oktober jl. een comedy diner met stand up comedians in de achterste zaal, Aan Boord Breda. Veel mensen van buiten Breda waren er op af gekomen. Net zoals de comedians die vanuit Utrecht en Amsterdam waren afgereisd.

Tussen de optredens door werd er een 3-gangenmenu verzorgd waarbij gekozen kon worden tussen een carpaccio of vissoep vooraf, zalm of kipsaté als hoofd en als toetje een lava-chocoladecakeje met ijs. Het eten is wat je kan verwachten bij een feestcafé. Eenvoudig doch smakelijk!

Ondanks dat niet alle grappen tijdens de avond evengoed werden ontvangen, werd er over-all hartelijk gelachen.

Pluim voor het personeel. Zij deden erg hun best om iedereen een fijne avond te bezorgen en iedereen van eten en drinken te voorzien.

De Kapitein richt zich op groepen; van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsfeesten, van bruiloften tot verjaardagen en alles wat er tussen zit. Groepsdiner al dan niet gekoppeld aan een thema is de specialiteit van De Kapitein, zoals diners met quizzen, maar ook erotische diners. Na afloop van een diner kan er tot laat worden gefeest. Die combinatie is hun grootste kracht.

De Kapitein heeft zich op 14 september 2015 gevestigd en bestaat nu iets langer dan 2 jaar met als eigenaar Arnold van Strien.

Meer foodblogs

Beers & Barrels ] [ Moeke Ginneken ] [ De Saeck ] [Walkabout ] [Puick]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden