WijnSpijs Wandeling door het hart van de stad

Foto: Linda Jansen

Op zondagmiddag 19 januari 2020 is het weer zover! De WijnSpijs Wandeling in het gezellige, Bourgondische, historische en oer-Brabantse Breda.

Deze keer wordt het hartje centrum aangedaan en kun je genieten van alle culinaire heerlijkheden die deze prachtige stad te bieden heeft. Voor komende zondag is het zo goed als uitverkocht, maar je kan ook alvast reserveren voor de andere wandelingen.

Bourgondische genieten op winterse zondagmiddag

Je mag je alvast verheugen op:

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne winters wandeling door de stad

Alle restaurants en bistro’s zullen je met een warm hart ontvangen op deze winterse zondagmiddag. Dus waar wacht je nog op? Bel je vrienden je vrienden, je familie of je geliefde op en komen samen genieten van deze toffe WijnSpijs Wandeling.

Het gaat om Barlucca op het Van Coothplein, Bleue Bar Bistro en Wijnbar Pinot op de Grote Markt, De Botanist in de Tolburgstraat, De Veestallen aan de Speelhuislaan en Gaudim aan het Kloosterplein.

Goed om te weten: Restaurant de Veestallen is een stukje lopen vanuit het centrum. We weten zeker dat het de wandeling meer dan waard is, maar je kunt daarom je hakken beter thuis laten!

Ook zijn er WijnSpijs wandelingen op 7 juni, 23 augustus en 18 oktober 2020. Meer informatie op WijnSpijs.nl.

Breda Nieuws foodblogs

[Gaudim] [De Botanist] [Bleue Bar Bistro] [De Veestallen] [Jan en Alleman] [Centwtch] [ZWART] [Beers & Barrels] [De Saeck] [Puick] [Eethuys 1535]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden